Egészséghét Vasváron

  nyomtatási kép
A MÉRTÉK Egyesület 2014. április 5 és 11-e között Vasváron és a térségben Egészség Hét címmel rendezvényt szervez a „Családi Erőforrás Központ a vasvári térségben” című projekt keretében, mely az Európai Uniós támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A programsorozat a hét folyamán több helyszínen zajlik: testi-lelki egészségünk lesz a középpontban.

A szervezet részt vesz a Nagy Gáspár Kulturális Központ koordinálásával megvalósuló Családi Szombat rendezvényen, ahol gyermekeknek kreatív húsvéti foglakozást tart.
A csehimindszenti általános iskolában „Együtt mozogni jó” címmel zenés, játékos ügyességi versenyek lesznek a kicsiknek és nagyobbaknak.Az érdeklődők Rábahídvégen hallgathatnak meg előadást a Paleo táplálkozásról, illetve április 9-én a Dr. Bendefy László Városi Könyvtárban a Csecsemők Legegészségesebb Táplálkozása című délelőttön köszöntjük a szoptatós anyukákat. A program  záró rendezvényére 2014. április 11-én, pénteken 17.30 órai kezdettel a Nagy Gáspár Kulturális központban kerül sor. A meghívott előadó L. Stipkovics Erika szakpszichológus, család és párkapcsolati szakember tart előadást „A családi együttélés művészete” címmel. Az előadó bemutatja, hogyan befolyásolják tévhiteink érzéseinket és viselkedésünket. Hasznos gyakorlataiból pedig megtudhatjuk, hogyan ismerhetjük meg és fejleszthetjük magunkat párunkkal együtt, hogy valóban közelebb kerüljünk egymáshoz.
Idézet az előadótól:
„Nem a papír a fontos, hanem az elköteleződés, az a döntés, hogy a párom mellett tettem le a voksot, vele együtt akarok élni jóban-rosszban, és felelősnek érzem magam a kapcsolatunk alakulásáért, függetlenül attól, mennyi időre szól.”
Az Egészség Hét programjain szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A részvétel ingyenes. 
A MÉRTÉK Egyesület továbbra is várja azon érdeklődőket, akik szeretnének csatlakozni önszerveződő klubjainkhoz, mint a Térségi Kismama Klub, Vasvári Női Klub illetve Csiri-biri torna 0-3 éves korig kisgyerekeknek.

Program
2024. július 13. szombat
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)