adattárak információk intézmények
Csutora Vendégház   

Nagymákfa Erdei Iskola és Turistaház
9800 Vasvár, Nagymákfa u. 32.

Szálláshelyünkön egyszerre biztosítjuk a vadregényes, nyugodt természeti tájat a kikapcsolódáshoz, a szabadidő tartalmas eltöltéséhez, de a tanuláshoz is. Várjuk a nagyobb létszámú csoportokat, osztályokat, s az apartman rész akár családok számára is biztosítja a kényelmes körülmények közötti, csendes környezetben történő pihenést.

Megközelítés

A város központjától 6 km-re található szálláshelyre utazáshoz elsősorban gépjárművel történő érkezést javaslunk, a navigációs eszközön a cím beírásával könnyen elérhető a szálláshely. A festői környezetben, idényszerű nyitva tartással üzemelő ház kiváló helyszín táborhoz, erdei iskolához, de szeretettel várunk családokat, baráti társaságokat, iskolai osztályokat, zarándok és kerékpáros vendégeket is!

Az épületben a következő apartmanok, szobák állnak rendelkezésre:

2 db 10 fős szoba saját fürdővel (5-5 db emeletes ággyal)

1 db 2 ágyas szoba saját fürdővel

1 db 3 ágyas szoba saját fürdővel

1 db felszerelt konyha,

1 db étkező, közösségi és foglalkoztató terem

A szálláshely 60 m2-es közösségi terme kiválóan alkalmas kisebb (30-40 fős) családi, baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek tartására is.

Gépjárművét biztonságos körülmények között a szálláshely udvarán, illetve az épület előtti területen tudja hagyni.

A környéken, a Vasi Hegyháton számos látnivaló található, a közelben lévő biciklis- és gyalogos túraútvonalak alkalmasak a Hegyhát épített és természeti örökségének felfedezésére. Nyáron a nagyon szép környezetben lévő, családias hangulatú Városi Fürdő három medencével (pancsoló, termálmedence továbbá úszómedence) várja a pihenni vágyókat. Vendégeink számára a szálláshelyen tájékoztatást nyújtunk a környék programjairól, kirándulóhelyeiről.

Étkezés
A teakonyha helyben főzésre csak kisebb létszámú szállóvendég (5-8 fő) esetén alkalmas, de természetesen a 25 fő étkeztetéséhez szükséges eszközökkel, továbbá hűtőszekrényekkel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel felszerelt.

Családi, baráti összejövetelek tartásakor a legfeljebb 40 vendég étkeztetésére lehetőséget nyújtó társalgó szolgálja a kikapcsolódni vágyók kényelmét.

A szállás részletes tájékoztatást nyújt a környék étkezési és bevásárlási lehetőségeiről is.

Érkezés, nyitva tartás 

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, a szálláshely elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10.00.

Tisztelt Látogató! Bízunk abban, hogy a jövőben vendégeink között köszönthetjük Önt, s foglalással és részletesebb tájékoztatással a vasvar@vasvar.hu elektronikus címen, illetve telefonon a 06/30/309-2440-es számon készséggel állunk rendelkezésére!


                                

Nagymákfáért Egyesületet

 Lakosi Teréz elnök
Program
2024. május 30. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)